Silhouetten

voorbeeldfotoensilhouetwerkwijze2copy.jpg

Het hoeft echt niet moeilijk te zijn een geschikte foto te maken. Deze voorbeeldfoto is gemaakt met een mobiele telefoon tussen het spelen door. Het is geen vereiste dat de persoon tegen een lichte achtergrond staat, het mag natuurlijk wel.

Voor een dubbelportret kunnen twee losse foto`s worden opgestuurd; Sil & Sis voegt de twee silhouetten samen.

Hieronder volgen nog enkele tips die de kwaliteit van het silhouet ten goed kunnen komen:

-graag scherpe foto's.

-probeer zoveel mogelijk vanaf ooghoogte te werken, dus de camera is op dezelfde hoogte als de persoon die op de foto komt. (teveel van boven of onder vervormt het gezicht).

-laat de persoon er zo veel mogelijk van de zijkant op staan, dat geeft het mooiste resultaat. (dus bijv. niet een beetje schuin naar voren).

-zorg dat het hele hoofd erop staat.( hier en daar een plukje haar dat er af valt is niet heel erg).

-bedenk dat je toch iets gaat terugzien van de gezichtsuitdrukking, en zeker ook van de stand van het hoofd. (bijv. met gebogen hoofd naar beneden ziet er raar uit. Maar ook de mond ver open, boos, huilen, ogen dicht enz.).

-probeer of het mogelijk is dat de hals niet teveel bedekt is met kleding, sjaals e.d. Zo komt de halslijn mooi tot zijn recht.

 

Zoals te zien op de voorbeeldfoto neemt Sil & Sis de vrijheid om in sommige gevallen de lijnen van het haar niet letterlijk te volgen. Dit gebeurt wel met de lijnen van het gezicht.

 

 

Graag altijd het ordernummer erbij vermelden!

Stuur de foto(s) naar;

mail@silandsis.com

of;

Sil & Sis

van Mierisstraat 35

2526 NM Den Haag

 

Hartelijk dank !

                      

                      

 

© 2010 - 2018 Sil & Sis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel